Aikakauden päätös - Uuden alku

En ole ehtinyt kirjoitella viimeaikoina blogia, sillä verkkokaupan uudistaminen ja inventaario on vienyt kaiken työaikani. Uusiverkkokauppa on nyt avattu (klikkaa kuvaa):Iloksemme voimme nyt tarjota laskumahdollisuuden tilaajille verkkomaksujen ja luottokorttien ohessa:


Alkuvuoden ikävä uutinen on, että matriakkamme Anni (Whaupley Anniken) kuoli tapaturman seurauksena. Anni hyppäsi alas sohvalta ja lonkka meni pois sijoiltaan. Muun terveyden osalta Anni olisi vielä voinut hyvin elää pitkäänkin.

Anni tuli meille aikoinaan korvauksena sisarensa Tarkun lonkkaviasta. Anni oli huikea pentu: niin ihana ja niin rasittava. Tästä pennusta kasvoi vielä huikeampi aikuinen koira. Parempiluontoista koiraa on vaikea kuvitella: kiltti, iloinen ja itsevarma. Sen kanssa oli aina hauska touhuta, koska se oli sellainen "hyvän mielen" koira. Käyttökoirana se oli omia taiteellisia vapauksia ottava, varmaankin siksi, etten silloin oikein osannut kouluttaa sitä kunnolla. Omiin tarpeisiin oli kuitenkin vähintääkin riittävä ja kokeissahan me ei sen kanssa käyty typistetyn hännän takia.

Jalostuskoirana se on ollut suorastaan korvaamaton Suomen populaatiolle. Erittäin iso osa koirista on sen jälkeläisiä. Se on hyvä äiti ja jätti hyviä jälkeläisiä. Mummona se oli korvaamaton usealle meille kasvaneelle pennulle. 

Meidän perhe rakasti Annia ihan valtavasti. Se oli lasten rakastettu kaveri ja meidän aikuisten ystävä ja innokas metsästystoveri.Pawprints left by you...
You no longer greet me,
As I walk through the door.
You're not there to make me smile,
To make me laugh anymore.
Life seems quiet without you,
You were far more than a pet. 
You were a family member, a friend,... 
a loving soul I'll never forget.
It will take time to heal 
For the silence to go away. 
I still listen for you,
And miss you every day. 
You were such a great companion,
Constant, loyal and true.
My heart will always wear,the pawprints left by you.

Toisaalta pentulaatikossa makaa Annin jälkeläisiä ja niiden mukana jatkuu taas Annin elämä:

i. Namusillan Toffee  e. Ladysplit's Honeysuckle

Pennuista osa on vielä koditta. Yhteyttä voi ottaa vaikka laittamalla sähköpostia: ruistolatmi@gmail.com

Hyvää alkanutta vuotta!

Ulla


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienen pennun liikunta ja kehitys (8-12 viikkoa)

Luoksetulo pillillä

Positiivinen rankaisu ja negatiivinen vahvistaminen, siis what?