Puppy Culture

Olen kauan ollut kiinnostunut siitä, miten pentuja voidaan tukea kehittymään niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Haluan kasvattaa toimintakykyisiä ja reippaita pentuja tuleviin koteihinsa. Kasvattaja voi tehdä runsaasti asioita auttaakseen pentujaan kasvamaan terveksi ja tasapanoisiksi koiriksi. Kuka tietää voiko kasvattaja vaikuttaa myös epigenetiikaan toimimalla oikein pentujen kanssa. Ehkä hankitut ominaisuudet periytyvätkin? (Lue lisää epigetiikasta vaikkapa TÄÄLTÄ)

Tiedonhankintaprosessissa satuin liittymään Facebookissa ryhmään nimeltä Puppy Culture ja siitä sitten päädyin tilaamaan Puppy Culture The Power Full First 12 Weeks DVD-setin:

Katsoin kasvalla mielenkiinnolla DVD:t ja innostuin kovasti. Setti sisältää vakuuttavan setin tietoa ja ajatuksia siitä, miten kasvattaja ja omistaja voi auttaa pentua kriittisen ensimmäisen 12 viikon aikana kehittymään kohden tasapainoista aikuista ja hyvää harrastuskoiraa.

Minulla sattui olemaan tulossa pentue käyttölinjan cockerspanieleita ja päätin kokeilla DVD:n ajatuksia pentuihin. Vakuutuin suuresti seuratessani pentujeni kehitystä ja uskon vakaasti, etttä tällä ohjemalla kasvattaja voi vaikuttaa suuresti pentujensa tulevaisuuteen.

Päätimme alkaa tuomaan maahan näitä filmejä tarjotaksemme muillekin suomalaisille kasvattajille mahdollisuuden kehittää kasvatustyötään tarjomalla pennuilleen virikkeellisen ympäristön kasvaa. Ensimmäiset levyt odottavat Tullissa tulliselvitystä, mutta eiköhän ne saada myyntiin tämän viikon aikana tai ensi viikon alussa. Tuote tulee myyntiin ilman toimituskuluja.

Sillä aikaa voitte tutustus sisältöön Tästä

Ps. Melkein tekee mieli bullterrieriä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienen pennun liikunta ja kehitys (8-12 viikkoa)

Luoksetulo pillillä

Positiivinen rankaisu ja negatiivinen vahvistaminen, siis what?