Ensimmäiset kirjat saapuneet

En voi olla hehkuttamatta uutta kirjaani. Se on ensimmäinen ja spesiaali siksi. Sydänverellä kirjoitettu rakkaasta asiasta. Jo pitkään spanielin kanssa metsästäminen ja siihen liittyvä koulutus on ollut lähes ainoa harrastukseni. Yritys, vuorotyö toisaalla ja pienet lapset ovat imeneet "vapaa-ajan" kovin vähäiseksi. Vähäisiksi ovat jääneet spanieleiden metsästyskokeetkin. Kaikkeen ei vain voi revetä.

Intohimoahan tämä on. Ei voi muuta sanoa. Tässä on niin kauan eletty ja hengitetty cockeria, joten pakko oli jakaa se muiden kanssa. Kai sitä jokunen ihan validi ajatuskin syntynyt.Alunperinhän kirjan piti olla vähän laajempi pentuopas kasvateilleni, mutta syventyessäni rodun käyttötarkoitukseen ja historiaan, se kasvoi kasvamistaan. Siinä on 134 sivua ja runsas määrä valokuvia, joita olen vuosien varrella ystävieni kanssa ottanut. Olen lukenut valtavan määrän aiheeseen etäisestikin liittyviä tekstejä, jotta tiedot olisivat oikeita. Voi tietysti olla, että siellä on lapsuksia, mutta yritetty on ainakin.

Nyt sain käsiini ensimmäiset vedokset ja mielestäni ne näyttiviät ihan ok:lta ollakseen täysin oma kustanne, jossa vain painotyö on ostettu ulkoa. Paino on Blurb ja kirja on painettu Hollannissa.

Hauska oli selailla omaa tuotostaan. Noinkohan sitä kehtaa lukea, jos sieltä virheet pomppaa silmille? Kaikki on pyritty korjaamaan, mutta ainahan sinne jotain jää.
:
Alla on kuvia kirjasta


Ensimmäinen sivu


sisällysluettelo


Hieman historiaa


Tärkeitä tarvikkeita


Tuttuja ihmisiä ja koiria.

Kirjan hinta on 29.90 ja näin aluksi se sisältää myös toimitusmaksun. Kirja on nyt ennakkomyynnissä ja postitukset alkavat vapun jälkeen. Toistaiseksi se on vain www.koiraharrastaja.fi sivulla myytävänä.

Linkki lukunäytteeseen (15 ensimmäistä sivua)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienen pennun liikunta ja kehitys (8-12 viikkoa)

Luoksetulo pillillä

Positiivinen rankaisu ja negatiivinen vahvistaminen, siis what?