Nick Ridley


Nick Ridley on englantilainen valokuvaaja, joka kuvaa erityisesti koiria ja niiden touhuja. Eniten Nickin sydäntä lähellä on metsästyskoirat ja niistä vielä cockerspanieli, joita hänellä on ainakin kaksi. Koirat ovat työtyypin koiria:

                                                Nickin kuvaama video koirastaan Harrystä

Nick on kuvannut koiria jo yli 30 vuotta ja vuodesta 1998 hänellä on ollut valokuvayritys. Hän kiertää kuvaamassa eri tapahtumissa ympäri Britanniaa. Vuonna 2011 hän otti yli 45 000 kuvaa koirista niin työssään kuin erilaisissa tilaisuuksissa mm. Cruftsin näyttelyssä. Hän on työskennyt eläinsuojelun parissa ja tästä kokemuksesta hänellä on hyötyä kuvastessaa mm. hermostuneita tai pelokkaita koiria. Kuvattavien koirien hyvinvointi on tärkeää hänelle. Vaikka hän on tunnetuin koirien kuvaamisesta, hän on myös kuvannut kissoja, hevosia ja muita maatilojen eläimiä ja myös villieläimiä. Nickin portfolio.

Nick pitää Englannissa kursseja eläinten kuvaamisesta ja on pitänyt niitä niin ympäri Britanniaa kuin Scandinaviassakin. Olisikohan kenties mielenkiintoista saada hänet Suomeen kurssittamaan? Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa eläinten valokuvaamisesta ja on myös julkaissut kuvistaan kaksi "kahvipöytäkirjaa" Labradors... at Work, Rest and Play ja Spaniels. Kirjoissa on upeita kuvia koirista eri tilanteissa. Nick on myös Sporting Shooting magazinen gundog-toimittaja. Lisäksi hän kuvaa myös koiria videolle. Kaiken lisäksi Nick tekee erilaisia valokuvatuotteita kuvistaan. Meillä on kunnia tuoda maahan niistä tällä hetkellä mukeja, hiirimattoja ja ovikylttejä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luoksetulo pillillä

Pienen pennun liikunta ja kehitys (8-12 viikkoa)

Se vinkuu!